Groepsannuleringsverzekering

U gaat met een groep mensen op reis en overweegt een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Zeer verstandig. Want wat als uw groepsreis door bepaalde omstandigheden onverwacht geannuleerd moet worden? Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering is daarom zeer aan te bevelen. Bij onverhoopte annulering, krijgt u dan de annuleringskosten terug. Vanzelfsprekend moet de reden van annulering dan wel binnen de dekking van de groeps annuleringsverzekering vallen.

Een groeps annuleringsverzekering is maatwerk!

Omdat iedere groepsreis anders is en de samenstelling van een groep enorm kan verschillen, is een groepsannuleringsverzekering maatwerk. Vraag ons dan ook altijd om een offerte die is afgestemd op uw de situatie en wensen van de groep vakantiegangers/reizigers.

Sluit de groepsannuleringsverzekering af binnen 8 dagen nadat u de groepsreis geboekt hebt

Indien u de annuleringsverzekering binnen 8 dagen af sluit nadat u de groepsreis hebt geboekt, hebt u de meest optimale dekking. U heeft dan niet te maken met bepaalde uitsluitingen van ziektes en kwalen. In de polisvoorwaarden staat een en ander duidelijker geformuleerd.

Groepsaccommodatie huren?

Op onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl vindt u meer dan 10.000 unieke groepsaccomodaties voor 8 tot 80 personen. Deze groepsaccomodaties liggen in Nederland en heel Europa. Bezoek onze website en verbaas u over ons grote aanbod groepsaccomodaties.

Vraag nu een offerte op maat voor de groepsannuleringsverzekering

Vul het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op tijdens kantoortijden, bel: 0182-502227 voor een deskundig advies en offerte.