Groepsreisverzekering Afsluiten Met Korting!

Groepsreisverzekering, geschikt voor groepen van 10 – 200 personen.Gaat u met familie, vrienden , vereniging, school, kerk of werk op reis? Sluit dan een groepsreisverzekering of schoolreis verzekering af en ga als groep goed verzekerd op reis. Alle deelnemers en begeleiders kunnen verzekerd worden. Wij brengen deze groepsreisverzekering of schoolreis verzekering onder bij de de reisverzekeraar die veel ervaring heeft met reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen voor groepen. Er is een groepsreisverzekering of schoolreis verzekering met Beneluxdekking of met Europadekking.

Schoolreisverzekering

De groepsreisverzekering is identiek aan de schoolreisverzekering. Alle leerlingen, ouders, begeleiders en leraren kunnen met de schoolreisverzekering prima verzekerd worden. Ook de schoolreisverzekering kunnen wij binnen enkele minuten voor u afsluiten indien het een niet afwijkend risico betreft.

Waarom een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering afsluiten?

Vaak wordt gedacht dat een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering niet nodig is omdat de meeste deelnemers aan een groepsreis al individueel verzekerd zijn. Een (uitgebreide) groepsreisverzekering of schoolreisverzekering echter geeft voor een groep reizigers een meer complete dekking dan een individuele reisverzekering, tevens zijn rechtsbijstand en aansprakelijkheid bij de uitgebreide dekking automatisch meeverzekerd. Ook bij onverhoopte calamiteiten is een groepsreisverzekering verstandig om te hebben, denk bijvoorbeeld aan hulp aan de groep na een ongeval, vervangend vervoer voor de groep of rechtsbijstand. Kortom een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering is een absolute “must”bij een groepsreis of schoolreis.

Wat dekt een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering zo al?

  • Personenhulpverlening
  • Ongevallendekking
  • Bepaalde geneeskundige kosten
  • Bepaalde buitengewone kosten
  • Schade aan bagage (verlies, diefstal en beschadiging)
  • Schade aan het vakantieverblijf
  • Dekking rechtsbijstand en aansprakelijkheid

Wat kost een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering ongeveer?

Een uitgebreide polis groepsreisverzekering of schoolreisverzekering met Europadekking voor 20 personen kost ongeveer 30 euro per dag, een groepsreisverzekering voor 40 personen kost ongeveer € 50 per dag. Een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering met Beneluxdekking is iets voordeliger dan een verzekering met Europadekking.

Groepsannuleringsverzekering afsluiten

Ook indien u bijvoorbeeld een familieweekend heeft georganiseerd en een groepsannuleringsverzekering wilt afsluiten, zijn wij u graag van dienst.

Groepsaccommodatie huren?

Ga naar www.unieke-groepsaccomodaties.nl voor meer dan 10.000 unieke groepsaccommodaties!

Meer informatie over groepsreisverzekeringen?

Ga naar www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl voor meer informatie over groepsreisverzekeringen en schoolreisverzekeringen en de polisvoorwaarden.

Hoe sluit u een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering af?

Wij kunnen op werkdagen binnen enkele minuten voor u een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering afsluiten.  Wij hebben van u nodig het aantal deelnemers aan de groepsreis, aantal kinderen en volwassenen, de vertrek en aankomst data en de gegevens van degene of organisatie die de groepsreisverzekering af gaat sluiten. Ook hebben wij het e mail adres van de aanvrager nodig en het banknummer in verband met de betaling van de premie.

Groepsannuleringsverzekering

U kunt ook een offerte groepsannuleringsverzekering opvragen. Wij hebben dan van u nodig de reissom, de bestemming, het aantal deelnemers en de namen en geboortedata van deze personen en de vertrek- en aankomstdata groepsreis.