Kortlopende Annuleringsverzekering

Op zoek naar de beste kortlopende annuleringsverzekering? Een kortlopende annuleringsverzekering met een uitstekende dekking, betaalbare premie en een polis die u samen kunt stellen op basis van uw persoonlijke wensen? Via deze website sluit u snel en eenvoudig zelf de ideale kortlopende annuleringsverzekering af. U bepaalt zelf de dekking van uw kortlopende annuleringsverzekering. Wij werken voor wat betreft reis en annuleringsverzekeringen samen met de verzekeraar, de oudste reisverzekeraar van Nederland en tevens de reisverzekeraar die bekend staat om de goede service en snelle schadeafhandeling. Sluit nu snel de ideale kortlopende annuleringsverzekering af.

Wat is een kortlopende annuleringsverzekering?

Met onze kortlopende annuleringsverzekering bent u voor en tijdens uw vakantie verzekerd tegen annuleringskosten. Hierbij maakt het niet uit of het om een particuliere vakantie gaat of om een zakenreis. Ook zakenmensen kunnen dus een kortlopende annuleringsverzekering voor een bepaalde zakenreis afsluiten.

Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u af voor een bepaalde reis of bepaalde vakantie. U sluit deze bij voorkeur af binnen 8 dagen nadat u de reis heeft geboekt. U heeft dan namelijk de beste annuleringsdekking en bestaande ziektes en aandoeningen die tot annulering kunnen leiden, worden dan niet uitgesloten. In de algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering vindt u de exacte dekking.

Last minute geboekt?

U kunt onze kortlopende annuleringsverzekering nog afsluiten tot de dag van vertrek. U kunt dus gerust een last minute boeken en toch goed verzekerd zijn. Dit geldt ook als u een reisverzekering wilt boeken.

Wie zijn er verzekerd?

Alle personen die in de annuleringspolis staan vermeld, zijn verzekerd. En de dekking geldt voor de hele wereld.

Verzekering voor de reis

De dekking van onze kortlopende annuleringsverzekering is uitgebreider dan u denkt:

Er is bijvoorbeeld niet alleen dekking bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van verzekeringnemer (degene die de polis afsluit), mede-verzekerden, familie 1e of 2e graad maar ook bij zwangerschap, als u onverwacht nieuwe woning aangeboden krijgt, als er een bepaalde medische ingreep verricht moet worden, bij onverwachte onvrijwillige werkloosheid, echtscheiding en nog veel meer . in de voorwaarden staat de gehele dekking omschreven.

Ook een vergoeding bij vertraging

Een kortlopende annuleringsverzekering is ook handig als u een vertraging oploopt en later op uw vakantiebestemming aan komt, ook dan krijgt u een vergoeding. De vertraging moet wel om minimaal 8 uur gaan en de reis moet langer dan 3 uur duren. In de voorwaarden staan de exacte formulering.

Met de garantie annulering nog een uitgebreidere dekking

U kunt uw kortlopende annuleringsverzekering uitbreiden met de dekking garantie annulering. Kortweg komt het er op neer dat als u om een bepaalde in de polis genoemde reden uw vakantie of reis onverwacht moet afbreken, u de hele reissom terugkrijgt. U betaalt wel een extra premie voor deze garantie dekking.

Kortlopende annuleringsverzekering uitbreiden met dekking waarnemer

Een (zaak) waarnemer kan iemand zijn die op uw huis past tijdens uw vakantie of iemand die uw zaken behartigt . Zo een zaakwaarnemer kan tijdens uw vakantie ziek worden, een ongeval krijgen of zelfs overlijden. Als u eerder van uw vakantie terug moet komen omdat uw (zaak) waarnemer niet meer op uw huis of zaak kan passen, ontvangt u een bepaalde vergoeding. U kunt de dekking kortlopende annuleringsverzekering uitbreiden met deze dekking waarnemer. U betaalt hiervoor een extra premie. In de voorwaarden staat de exacte dekking zaakwaarnemer in.

Kortlopende annuleringsverzekering uit breiden met dekking samengestelde reis

Veel mensen die op vakantie gaan, regelen graag zelf hun vakantieverblijf, vervoer en alles er om heen. Indien u zelf op deze manier uw reis hebt samengesteld dan noemen wij dat een samengestelde reis. Indien u een kortlopende annuleringsverzekering af sluit met basisdekking dan bent u niet verzekerd tegen annuleringskosten van deze samengestelde reis. Indien er een bepaald onderdeel uitvalt, bijvoorbeeld uw vliegreis, kunt u met de basisdekking de reis niet afzeggen en krijgt u dus niet de annuleringskosten voor de hele reis vergoed. Met de extra dekking “samengestelde reis” krijgt u dat dan wel. Voor de dekking samengestelde reis betaalt u een extra premie.

Kortlopende annuleringsverzekering online afsluiten

Sluit nu de door u gewenste annuleringsverzekering online af. Kies voor de basisdekking of breid de basisdekking uit met de dekking garantie annulering, waarnemer of samengestelde reis. Ga nu naar de module premie berekenen, vul het formulier gelijk in en u heeft de polis binnen enkele minuten via uw e mail in huis.
Aan deze teksten “kortlopende annuleringsverzekering” kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de informatie in de voorwaarden is rechtsgeldig.