Online Reisverzekering

U kunt via deze site eenvoudig en voordelig een online reisverzekering afsluiten. Ook als u geen verstand van reisverzekeringen hebt, is het aanvragen van een online reisverzekering via deze website zeer eenvoudig. Uw online reisverzekering wordt ondergebracht bij de oudste en meest bekende reisverzekeraar van Nederland die bekend staat om haar goede reisverzekeringen, scherpe premies en uitstekende service. U kunt via de rekenmodule op deze site en per rubriek zien wat de verzekering u kost en eenvoudig de ideale reisverzekering samenstellen. Het aanvragen van de online reisverzekering op maat kost u slechts enkele minuten. Ga nu naar de module premie berekenen en direct afsluiten van de reisverzekering naar keuze. U heeft de polis dan al over enkele minuten in uw mailbox en kunt met een zeker gevoel op vakantie gaan!

Meest gestelde vragen

Indien u vragen heeft, adviseren wij u onze rubriek meest gestelde vragen te raadplegen. Wilt u een online reisverzekering afsluiten maar heeft u nog bepaalde vragen die niet in de vragenrubriek staan, wacht dan met afsluiten van de online reisverzekering tot u antwoord op uw vragen hebt gekregen en sluit dan pas de door u gewenste polis af. Zo voorkomt u dat u een online reisverzekering af sluit die later niet naar wens blijkt te zijn.

Uitkering bij Schade

De kwaliteit van een reisverzekering en reisverzekeraar blijkt meestal pas bij schade. Een van de redenen waarom een reisverzekering online afsluiten via deze site een prima keuze is, is dat de Verzekeringen bekend staat om haar uitstekende service en in de regel zeer snel is met het uitkeren van schades. Ook de samenwerking met SOS International en de eigen Hulplijn zijn argumenten om juist uw online reisverzekering bij deze onder te brengen.

Hoe oud moet iemand zijn om online een reisverzekering af te sluiten?

De verzekeringnemer ( degene die online de polis af sluit ) moet tenminste 18 jaar zijn. Het maakt niet uit of het om een online aflopende reisverzekering gaar of een online doorlopende reisverzekering.

Welke polissen kunt u online afsluiten?

U kunt via deze site online een reisverzekering afsluiten maar ook online een annuleringsverzekering afsluiten. Daarbij heeft u weer de keuze uit een online tijdelijke ( aflopende) reisverzekering of een online doorlopende reisverzekering of een online annuleringsverzekering. Indien u een online annuleringsverzekering wilt afsluiten, kun u kiezen uit een kortlopende of tijdelijke annuleringsverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering. In alle gevallen krijgt u online een bevestiging van de door u aangevraagde polis.