Reis en Annuleringsverzekering

Op zoek naar de beste reis en annuleringsverzekering? Een reis en annuleringsverzekering die u zelf kunt samenstellen, met uitstekende voorwaarden, lage premies en snelle schadeafwikkeling? Via deze website kunt u snel en eenvoudig de ideale reis en annuleringsverzekering samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering afsluiten waardoor u het hele jaar door goed verzekerd bent en per vakantie bepalen of u naast die doorlopende reisverzekering ook behoefte hebt aan een kortlopende annuleringsverzekering. Maar u kunt ook een doorlopende reis en annuleringsverzekering afsluiten of per vakantie bepalen of u wel of niet een reis en annuleringsverzekering af wilt sluiten. Kortom flexibiliteit en mogelijkheden genoeg.

Basisdekking of uitgebreide dekking?

U kunt bij de reis en annuleringsverzekering kiezen uit een basisdekking of een uitgebreidere dekking. Het prettige van deze website is dat u bij de “premie berekenen” telkens een uitleg krijgt over een bepaalde dekking alsmede de extra premie voor die dekking ziet. Zo kunt u zelf eenvoudig bepalen of het gewenst is de reis en annuleringsverzekering uit te breiden met een bepaalde dekking of niet. Voor de beste vakantieverzekering sluit u online een reis en/of annuleringsverzekering af met de door u gewenste samenstelling.

Reis en annuleringsverzekering en assurantiebelasting

Indien u online een reis en annuleringsverzekering via deze website af sluit, ziet u niet alleen wat de premie kost voor een bepaalde dekking maar ook wat het bedrag aan assurantiebelasting is wat eventueel in de premie verwerkt is. Op 1 maart 2011 is deze wettelijke assurantiebelasting verhoogd van 7,5 % naar 9,5 %. De overheid kan altijd besluiten de assurantiebelasting aan te passen.

Reis en annuleringsverzekering en dekkingsgebied

Indien u een reis en annuleringsverzekering via deze website af wilt sluiten, moet u een keuze maken voor wat betreft het dekkingsgebied. Voor wat de tijdelijke reisverzekering betreft, zijn er 3 dekkingsgebieden, te weten Nederland dekking, Europa dekking of Wereld dekking. Sluit u bijvoorbeeld een tijdelijke reisverzekering af en u gaat mogelijk buiten Nederland op vakantie maar wel binnen Europa kies dan voor Europa dekking. Blijft u binnen Nederland dan is Nederland dekking voldoende ( is goedkoper dan Europa dekking ). Bij een doorlopende reisverzekering kunt u kiezen uit een Europa of Wereld dekking. Bij een aflopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering bent u automatisch verzekerd in de hele wereld, u hoeft dan niet te kiezen voor de Nederland dekking, Europa dekking of Wereld dekking.

Samenwerking met de verzekeraar

Indien u een reis en annuleringsverzekering afsluit via deze website, wordt deze ondergebracht bij de beste verzekeraar, de oudste en meest bekende reisverzekeraar van Nederland. U kunt bij schade rekenen op een snelle en correcte schadeafhandeling.

Reis en annuleringsverzekering afsluiten? Lees de voorwaarden

Indien u een reis en annuleringsverzekering wilt afsluiten en wil weten wat de exacte dekking is, lees dan voor u een reis en annuleringsverzekering af sluit, de voorwaarden. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website. U vindt er ook de productwijzers.