Kortlopende Reisverzekering Afsluiten

Via deze website kunt u online een kortlopende reisverzekering afsluiten. Een kortlopende reisverzekering sluit u af als u zich voor alleen voor een bepaalde reis of vakantie wilt verzekeren. Een kortlopende reisverzekering kunt u afsluiten als u een weekendje op reis gaat of een langere vakantie gaat boeken. Een kortlopende reisverzekering is dus voor een bepaalde periode. Als u de polis van een kortlopende reisverzekering bekijkt dan ziet u dat er altijd een begin en een einddatum op staat.

Voor wie is een kortlopende reisverzekering bedoeld?

Een kortlopende reisverzekering is bedoeld voor mensen die voor een kortere periode op vakantie gaan. Als u meer dan 16 dagen op vakantie gat dan kan een doorlopende reisverzekering voordeliger voor u zijn dan een kortlopende reisverzekering.

Als ik bij u een kortlopende reisverzekering af sluit, bij wie wordt die dan ondergebracht?

Iedereen die via deze website een kortlopende reisverzekering of andere reis- of annuleringsverzekering af sluit, sluit rechtstreeks een polis af bij de oudste reisverzekeraar van Nederland en bekend om haar uitstekende polissen, service en schadeafhandeling.

Hoe wordt een kortlopende reisverzekering ook wel genoemd?

Een kortlopende reisverzekering wordt ook wel een tijdelijke reisverzekering of een aflopende reisverzekering genoemd. Na het einde van uw reis of vakantie bent u niet meer verzekerd.

Kan ik een kortlopende reisverzekering afsluiten als ik bijvoorbeeld maar 2 dagen op reis ga?

Ook indien u maar een paar dagen er tussen uit gaat, kunt u een kortlopende reisverzekering afsluiten.

Is het afsluiten van een kortlopende reisverzekering duur?

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering is relatief gezien niet duur. U bent per persoon voor een relatief lage premie uitstekend verzekerd. Natuurlijk is het wel zo dat als u een kortlopende reisverzekering af sluit voor een langere periode, meerdere personen en voor een of meer extra dekkingen kiest, de premie aanzienlijk hoger kan worden.

Hoe kan ik jullie premie voor het afsluiten van een kortlopende reisverzekering vergelijken met andere reisverzekeringen?

Als u de onderzoeken van de consumentenbond bekijkt dan zult u zien dat deze verzekeraar er ook bij de premies kortlopende reisverzekeringen goed uit komt. Echter bij een kortlopende reisverzekering en bij een doorlopende reisverzekering gaat het vooral om de dekking van de polis en de service als u schade heeft. De verzekeraar heeft een uitstekende reputatie op dit gebied.