Verzekering Wintersport NU Afsluiten!

Heeft u een wintersport vakantie geboekt, dan raden wij u aan uw verzekering wintersport nu al af te sluiten en niet te wachten tot het laatste moment. Het gebeurt namelijk nogal eens dat mensen wel van plan zijn een verzekering wintersport af te sluiten maar dat gewoon vergeten. Een verzekering wintersport nu afsluiten gaat via deze site snel en eenvoudig. Sluit online een reisverzekering af en neem als aanvullende dekking de wintersport verzekering. Een verzekering wintersport nu afsluiten, duurt echt maar een paar minuten.

Verzekering wintersport nu afsluiten en online de polis en voorwaarden ontvangen

Een verzekering wintersport nu afsluiten via deze site betekent dat u online de polis toegestuurd krijgt met wintersportdekking. Kiest u voor een doorlopende reisverzekering met wintersport dekking dan krijgt u de polis (ook) per post toegestuurd.

Annuleringsverzekering en verzekering wintersport nu afsluiten kan tegelijk online

U kunt via deze site uw verzekering wintersport nu afsluiten en tegelijkertijd een annuleringsverzekering wintersport afsluiten.

Verzekering wintersport nu afsluiten en andere aanvullende dekkingen

Waneer u een reisverzekering afsluit en voor de aanvullende dekking verzekering wintersport kiest, kunt u ook een dekking ongevallen, geneeskundige kosten, rechtsbijstand, geld en hulp vervoermiddel kiezen. U kunt voor de basis dekking en de topdekking kiezen. U ziet het totale premiebedrag inclusief de extra dekkingen.

Verzekering wintersport nu afsluiten en ingangsdatum polis

Indien u een verzekering wintersport nu wilt af sluiten, mag de ingangsdatum maximaal 1 jaar in de toekomst liggen.