Goedkope Reisverzekering Afsluiten?

U bent op zoek naar een goedkope reisverzekering? Via deze site sluit u zeer eenvoudig en snel een goedkope reisverzekering af, waarbij u zelf bepaalt wat u wel en niet verzekert. Hierbij werken we samen met de meest ervaren en klantvriendelijke reisverzekeraar van Nederland. Onze gebruiksvriendelijke website helpt u stap voor stap naar de goedkope reisverzekering die het beste bij u past. U bepaalt zelf waar u zich wel en waar u zicht niet voor verzekert. Ga nu naar de module premie berekenen en ontdek dat een goede reisverzekering niet duur hoeft te zijn.

Kinderen gratis meeverzekerd

Indien u bij ons een goedkope reisverzekering wilt afsluiten en u heeft kinderen tot 5 jaar dan wordt deze reisverzekering extra goedkoop. Kinderen tot 5 jaar zijn namelijk op uw reisverzekering gratis meeverzekerd!

Nederland dekking, Europa dekking of Werelddekking?

Als je in Nederland op vakantie gaat, kies dan voor Nederland dekking. Nederland dekking is goedkoper dan Europa dekking. Ga je buiten Nederland op vakantie, kies dan voor de Europa dekking of Wereld dekking. Een goedkope reisverzekering blijft goedkoop als je de juiste dekking kiest.

Goedkoop kan ook duurkoop zijn

Er zijn veel “goedkope reisverzekeringen” die u kunt afsluiten.

Maar wanneer is een reisverzekering nu “goedkoop” en wanneer nu “duur”?

Of een reisverzekering wel of niet goedkoop is, is niet alleen afhankelijk van het prijskaartje van de betreffende reisverzekering. Het is vooral een kwestie van goede polisvoorwaarden ( goede dekking), een goede service en snelle en correcte afhandeling bij schade. Ook is het van belang dat je bij het afsluiten van een reisverzekering deze kunt samenstellen naar eigen behoefte. Wat heb je bijvoorbeeld aan een wintersportdekking als je niet met wintersport gaat of Europadekking als je in Nederland blijft? De verzekeraar heeft niet alleen uitstekende reisverzekeringen en heldere polisvoorwaarden, bij schade kunt u rekenen op een snelle en adequate afhandeling.

De beste prijs en kwaliteitsverhouding

De beste reisverzekeraar van Nederland doet er alles om een optimale prijs en kwaliteitsverhouding te waarborgen. Zo is een goedkope reisverzekering tevens een goede reisverzekering en kunt u op de beste service en dienstverlening rekenen.

Zo stel je een goedkope reisverzekering samen

Of u nu een kortlopende reisverzekering wilt afsluiten of een doorlopende reisverzekering, je kunt je reisverzekering zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Wees dus heel selectief bij de keuze van de onderdelen van je reisverzekering en verzeker alleen wat echt noodzakelijk is. Kijk je ziektekostenpolis wat wel en wat niet verzekerd is en kijk hoe je in het buitenland verzekerd bent.

Neem geen ongevallendekking als je een ongevallenverzekering hebt en neem geen extra dekking rechtsbijstand als je al een rechtsbijstandverzekering hebt. Dit zijn maar wat voorbeelden. Een goedkope en verantwoorde reisverzekering samenstellen is beter te doen dan je denkt. Heb je advies nodig,schroom dan niet om ons te contacteren. Een goedkope reisverzekering stel je zelf eenvoudig online samen.

Welke goedkope reisverzekering afsluiten?

Als je een goedkope reisverzekering wilt afsluiten, zal je moeten kiezen uit een kortlopende reisverzekering ( eenmalige vakantie en eenmalig verzekerd ) of een doorlopende reisverzekering ( hele jaar door verzekerd ).

Of een kortlopende reisverzekering goedkoper voor je is of een doorlopende verzekering hangt van veel factoren af. De belangrijkste is echter het aantal dagen dat je verwacht dat je gemiddeld per jaar op vakantie gaat. Ga je gemiddeld minder dan 20 dagen per jaar op vakantie dan zal een kortlopende reisverzekering bijna altijd goedkoper zijn. Ga je daarentegen meestal meer dan 20 dagen per jaar op vakantie of meerdere keren per jaar weg dan is een doorlopende reisverzekering in 9 van de 10 gevallen voordeliger. Een doorlopende reisverzekering afsluiten, doe je ook voor het gemak. Je hoeft tenslotte niet iedere keer als je op vakantie gaat of een weekendje weg gaat, een reisverzekering af te sluiten.

Onze rekenmodule maakt het je gemakkelijk

De rekenmodule op deze site maakt het je gemakkelijk. Vul in welke rubrieken je wenst te verzekeren en voor welk soort dekking je kiest. Je ziet gelijk de te betalen premie per rubriek en totaal en kunt zo heel eenvoudig de goedkoopste en beste reisverzekering online samenstellen en boeken. Veel succes bij het zoeken en afsluiten van onze goedkope maar vooral ook uitstekende reisverzekering!