Groepsreisverzekering

U gaat met een groep mensen op reis en wilt mogelijk een groepsreisverzekering af sluiten. Zeer verstandig. Want zeker als u met een groep op reis gaat is een groepsreisverzekering zeer aan te bevelen. Hoe meer mensen er mee op reis gaan, hoe groter de kans is dat er schade ontstaat en bepaalde calamiteiten plaats vinden. Zeker als u naar bijvoorbeeld Azië, Zuid-Amerika of Afrika af reist. U kunt via onze bemiddeling een groepsreisverzekering afsluiten van 8 tot 200 mensen en een en ander is binnen enkele dagen te realiseren. Wij werken samen met de beste Verzekeringen welke veel ervaring heeft in groepsverzekeringen. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een groeps reisverzekering is maatwerk!

Omdat iedere groepsreis anders is en de samenstelling van een groep enorm kan verschillen, is een groepsreisverzekering altijd maatwerk. Gaat er veel bagage mee? Wordt er gevlogen? Is de bagage kostbaar? Zitten er bepaalde risico’s aan de reis? Zomaar enkele relevante vragen. Vraag ons dan ook altijd om een offerte die is afgestemd op uw de situatie en wensen van uw reisgezelschap.

Groepsaccommodatie huren?

Op onze unieke website vindt u meer dan 10.000 groepsverblijven voor 8 tot 80 personen. Deze groepsverblijven liggen in Nederland en heel Europa en zijn online te boeken. Het gaat hier om vakantieboerderijen, grote vakantiewoningen, villa’s, boten en andere grote accommodaties . Bezoek onze website en verbaas u over ons grote aanbod groepsverblijven.

Vraag nu een offerte op maat voor een groeps reisverzekering

Wil u meer informatie of een offerte voor een groeps reisverzekering? Vul het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op tijdens kantoortijden, bel voor een deskundig advies en offerte. Wij streven er naar u op werkdagen binnen 2 uur te helpen.