Vakantie Verzekering

Een vakantie verzekering sluit u af als u op vakantie gaat. Als u op vakantie gaat, kunt u eenmalig een vakantie verzekering afsluiten of een doorlopende vakantie verzekering afsluiten. Een vakantie verzekering kan bestaan uit een combinatie van een reisverzekering en annuleringsverzekering of een losse reisverzekering of losse annuleringsverzekering.

Doorlopende vakantie verzekering afsluiten

Indien u een doorlopende vakantieverzekering af sluit, bent u het hele jaar door verzekerd. Sluit u een eenmalige vakantieverzekering af dan bent u alleen verzekerd voor die specifieke vakantie. Het is in de regel goedkoper om een doorlopende vakantie verzekering af te sluiten, als u meerdere keren per jaar op vakantie of als uw vakantie meer dan 18 dagen duurt.

Vakantie verzekering afsluiten met extra dekkingen

In de meeste gevallen is het verstandig om de basis vakantie verzekering uit te breiden met een aantal extra dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een ongevallen dekking, extra verzekering geneeskundige kosten, verzekering vervoer onderweg, wintersport verzekering en meer. Als u via deze site een vakantie verzekering online gaat afsluiten, kunt u precies zien wat de mogelijkheden zijn om u extra te verzekeren en wat de kosten zijn.

Vakantie verzekering afsluiten met Nederland, Europa of Werelddekking

Indien u in Nederland blijft, is een vakantie verzekering met Nederland dekking natuurlijk voldoende. Gaat u echter in Europa op vakantie, dan is een vakantie verzekering met Europa dekking noodzakelijk terwijl indien u buiten Nederland op vakantie gaat een werelddekking nodig is.

Vakantie verzekering afsluiten als de hond mee gaat

Gaan er een of meer honden op vakantie sluit dan een vakantie reis verzekering met top dekking af. Uw honden zijn dan ook bij bepaalde calamiteiten verzekerd.

Vakantie verzekering afsluiten als de kinderen mee gaan

Indien een via deze site online een vakantie verzekering af sluit, kunt u onmiddellijk uw kinderen meeverzekeren. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Vakantie verzekering afsluiten en online premie berekenen

Indien u via deze website een vakantie verzekering wilt afsluiten, kunt u per rubriek zien wat de bijbehorende premie is. U kunt de premie online betalen en bent direct verzekerd.