Doorlopende Annuleringsverzekering

Op zoek naar de beste doorlopende annuleringsverzekering voor uw vakanties? Wilt u het hele jaar door een annuleringsverzekering hebben?

De doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche onderscheidt zich door de uitstekende en ruime dekking van de polis, de mogelijkheid de polis uit te breiden met bijvoorbeeld de garantie annulering en de waarnemer dekking. Omdat deze doorlopende annuleringsverzekering standaard een dekking in de hele wereld heeft en last minutes ook automatisch zijn meeverzekerd, is deze doorlopende annuleringsverzekering een polis met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Verzeker u nu het hele jaar door tegen annuleringskosten en ongebruikte reisdagen en sluit nu online de beste doorlopende annuleringsverzekering af.

Combinatie met doorlopende reisverzekering mogelijk

Indien u via deze website een doorlopende annuleringsverzekering af sluit, kunt u tevens een doorlopende reisverzekering afsluiten. U heeft dan het hele jaar door een uitstekende reis en annuleringsverzekering en kunt dan zorgeloos op vakantie gaan.

Vakanties en reizen langer dan 60 dagen

De doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche is in principe bedoeld voor mensen die maximaal 60 dagen aaneengesloten op reis gaan. In de algemene voorwaarden van deze doorlopende annuleringsverzekering staat vermeld dat er geen kosten vergoed worden en geen hulp verleend wordt indien u meer dan 60 dagen op reis of op vakantie bent. Er wordt echter wel bepaalde hulp verleend of bepaalde kosten vergoed indien de reis of vakantie door onvoorziene en onverwachte omstandigheden langer dan 60 dagen duurt en deze vertraging buiten de wil om van verzekerde plaats vond. De eventuele vergoeding na de 60e dag vindt altijd plaats op basis van de reissom per dag.

Doorlopende annuleringsverzekering en werk of beroep

Het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering in het kader van werk, een bedrijf, betaalde functie of beroep heeft geen zin. Er wordt bij de doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche namelijk geen schade uitbetaald indien de schade ontstaat tijdens een reis die te maken heeft met een beroep, betaalde functie of bedrijf. Zie de voorwaarden.

Doorlopende reisverzekering en vertreksvertraging

We kennen het bijna allemaal, u gaat met een vliegtuig op vakantie en de vlucht loopt een aanzienlijke vertraging op waardoor u veel later op uw vakantiebestemming aan komt. De doorlopende reisverzekering van de Europeesche kent een vergoeding vanaf een vertraging vanaf 8 uur. Maximaal wordt er een vergoeding uitbetaald voor vertreksvertraging van de reissom van 3 dagen. Lees de voorwaarden voor exacte omschrijving.

Wie zijn verzekerd?

Alle mensen die op het polisblad zijn vermeld en waarvoor premie is betaald, zijn verzekerd. Dit kunnen zijn:

  • U, als verzekeringnemer, u moet ingeschreven zijn in een bevolkingsregister in Nederland en een vaste woonplaats in Nederland hebben
  • Uw partner en de eventuele kinderen die bij u inwonen
  • Uitwonende kinderen tot 27 jaar die u onderhoudt, kunnen ook meeverzekerd worden op deze doorlopende annuleringsverzekering
  • Indien u een co ouderschap heeft en uitwonende kinderen heeft die nog geen 27 jaar zijn, kunnen ook meeverzekerd worden

Waar bent u bij de doorlopende annuleringsverzekering Europeesche voor verzekerd?

De dekking van deze doorlopende reisverzekering is zeer uitgebreid, zo bent u voor de reis of vakantie verzekerd tegen annuleringskosten en tijdens de reis verzekerd voor ongebruikte reisdagen. Hierbij bent u verzekerd voor annuleringskosten bij overlijden, ernstige ziekte of letsel door een ongeval indien het uzelf, een medeverzekerde, een familielid in de 1e of 2e graad betreft of een huisgenoot. Er is ook een dekking voor annuleringskosten bij een onverwachte oplevering van een nieuwe woning, een bepaalde medische ingreep, werkloosheid of nieuwe baan, zwangerschap en nog een aantal andere redenen . De exacte dekking en uitsluitingen van deze uitstekende doorlopende annuleringsverzekering vindt u in de voorwaarden.

Sluit uw doorlopende annuleringsverzekering nu online af

U kunt via deze website online de perfecte doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Maak eerst een vrijblijvende premieberekening en ontdek dat een doorlopende annuleringsverzekering betaalbaar kan zijn.