Reisverzekering Afsluiten

Een reisverzekering afsluiten is op deze site zo geregeld. U sluit binnen enkele minuten online en voordelig de beste reisverzekering af. De vraag- en antwoorden op reisverzekering afsluiten helpen u bij uw keuze van de juiste reisverzekering.

Een eenmalige reisverzekering afsluiten of een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Als u slechts een keer per jaar een vakantie boekt en niet langer dan 16 dagen weg bent dan is het meestal beter te kiezen voor een eenmalige reisverzekering. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie of vindt u het gewoon lekker om het hele jaar door verzekerd te zijn, sluit dan een doorlopende reisverzekering af. U kunt zowel een eenmalige reisverzekering afsluiten via deze site alsmede een doorlopende reisverzekering.

Als ik een reisverzekering wil afsluiten via deze website hoe betaal ik dan de premie?

Indien u via deze website een reisverzekering wilt afsluiten dan kunt u betalen via Ideal of machtiging en in bepaalde gevallen via bankoverschrijving.

Is een reisverzekering wel nodig als ik een ziektekostenpolis heb?

Ook als u een ziektekostenpolis hebt, is het raadzaam een reisverzekering af te sluiten. Er kan wat met uw bagage gebeuren, u kunt onderweg een ongeval krijgen, enzovoort. En reisverzekering afsluiten is zeker ook aan te raden als u een ziektekostenpolis hebt.

Als ik een last minute reis boek, kan ik dan toch nog een reisverzekering afsluiten?

Jazeker, ook als u een last minute reis wilt boeken, kun u via deze site een uitstekende reisverzekering afsluiten. U krijgt de polis online thuisgestuurd. Wij adviseren u altijd een kopie van uw reisverzekering mee op vakantie te nemen en thuisblijvers ook een kopie te geven.

Als ik een reisverzekering wil afsluiten, moet ik dan altijd een extra ongevallen dekking er bij nemen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Zeker niet als u al een eigen ongevallenpolis hebt afgesloten.

Als ik een reisverzekering wil afsluiten maar nog vragen heb?

Indien u een reisverzekering wilt afsluiten maar nog vragen heeft, kunt u het informatienummer bellen of een e mail sturen.